maxi cosi axissMaxi-Cosi heeft de nieuwe Maxi-Cosi Axiss bekend gemaakt en dat is een nieuwe ontdekking. Je kunt vanaf nu comfortabel je kind in de Maxi Cosi plaatsen. Dat is nog eens een voordeel en daar had je al veel achter moeten komen! Je kunt hem nu gaan bestellen en gaan kijken wat je voordelen gaan zijn want met de Maxi Cosi Axiss zitten de kinderen snel in de auto. Het is volgens velen een zeer geschikte autostoel. Deze autostoel is voor groep 1, gericht op kidderen vanaf negen maanden. Je kindje kan nu veilig mee in de auto, wat wil je nog meer?

Eigenschappen van de Maxi Cosi Axiss

Je bent natuurlijk benieuwd naar alle eigenschappen van de Maxi-Cosi Axiss, groot gelijk want je kunt er veel goede dingen mee doen en je hebt meteen het gevoel dat je kindje veilig in de auto zit. Kies daarom nu nog voor de Maxi Cosi Axiss en je kiest voor verschillende standen, er zijn goede gordelhaken die de gordels opzij houden en hij is gemakkelijk te veranderen van de zitstand naar de slaapstand. Het is ook goed om te weten dat het autozitje 90 graden kan draaien, zowel links als rechts te gebruiken. Je kunt hem eenvoudig vastmaken. Veilig in de auto kan nu met deze Maxi Cosi.

Specificaties van de Maxi Cosi Axiss

De Maxi Cosi Axiss hoort bij de autostoelen. Deze hoort bij groep 1 en dat is geschikt voor kinderen van 9 tot 18 kg. De kleur waarin de Maxi-Cosi Axiss geleverd wordt is paars en hij komt uit het collectiejaar 2012. Hij weegt in totaal 11,8 kg en de Consumentenbond heeft hem beoordeeld met een 6.2. Je hebt weer twee jaar fabrieksgarantie en je kunt de bekleding uitwassen. Ontdek nu zelf de voordelen van de Maxi-Cosi Axiss en zorg dat je gaat genieten van de praktische aspecten want deze zijn er veel als het over de Maxi-Cosi Axiss gaat.

Maxi Cosi Axiss reviews

  • Deze stoel is briljant; de stoel kan je zo draaien zodat u uw kind gemakkelijk in de CabrioFix kan zetten en vervolgens kan terugdraaien als ze eenmaal zijn vastgebonden. Het is echt eenvoudig te gebruiken en het heeft een knop die u moet indrukken om de autostoel in een aantal verschillende posities te zetten. Een fantastische autostoeltje als je een slechte rug of bijzonder zwaar kind heb. Het is een wat duurdere autostoel maar de Maxi Cosi CabrioFix is zeker de moeite waard voor het gebruiksgemak.
  • We hebben deze autostoel twee maanden in de auto zitten en vinden het geweldig. Het is zo gemakkelijk om de baby in de auto te zetten en er uit te halen omdat je de stoel kan draaien. Onze baby vindt het leuk en er zijn veel verschillende standen waarop de CabrioFix kan gezet worden. De zitting is eenvoudig te installeren. We hebben heel veel bewondering van vrienden en familieleden vanwege het genieuze design. Onze zoon vindt het ook geweldig dat is het belangrijkste na uren huilen en te schreeuwen in zijn vorige stoel!
  • Ik weet dat dit autostoeltje wat duur is maar eerlijk gezegd zeker het geld waard! Het is fantastisch! Eenvoudig in je auto te installeren en de groene indicator laat het zien als u de stoel correct heeft ge├»nstalleerd. Het harnas is gemakkelijk instelbaar en de stoel kan naar de ligstand wanneer je kleintje in slaap lijkt te vallen. Het mooiste is dat de zitting in staat is om 90 graden te draaien wat super handig is. We hebben al van veel mensen positief commentaar gehad op de stoel en zou deze dan ook zeker adviseren aan iedereen.
  • Dit autozitje is geweldig! Veel makkelijker om mijn dochter in de auto te zetten dan de Maxi Cosi CabrioFix waar ze net is uitgegroeid. De draaiende functie maakt het krijgen van haar in en uit de auto krijgen is zeer eenvoudig en de liggende functie is groot wanneer ze in slaap valt.
Share Button