maxi cosi axissMaxi-Cosi heeft de nieuwe Maxi-Cosi Axiss bekend gemaakt en dat is een nieuwe ontdekking. Je kunt vanaf nu comfortabel je kind in de Maxi Cosi plaatsen. Dat is nog eens een voordeel en daar had je al veel achter moeten komen! Je kunt hem nu gaan bestellen en gaan kijken wat je voordelen gaan zijn want met de Maxi Cosi Axiss zitten de kinderen snel in de auto. Het is volgens velen een zeer geschikte autostoel. Deze autostoel is voor groep 1, gericht op kinderen vanaf negen maanden. Je kindje kan nu veilig mee in de auto, wat wil je nog meer?

Eigenschappen van de Maxi Cosi Axiss

Je bent natuurlijk benieuwd naar alle eigenschappen van de Maxi-Cosi Axiss, groot gelijk want je kunt er veel goede dingen mee doen en je hebt meteen het gevoel dat je kindje veilig in de auto zit. Kies daarom nu nog voor de Maxi Cosi Axiss en je kiest voor verschillende standen, er zijn goede gordelhaken die de gordels opzij houden en hij is gemakkelijk te veranderen van de zitstand naar de slaapstand. Het is ook goed om te weten dat het autozitje 90 graden kan draaien, zowel links als rechts te gebruiken. Je kunt hem eenvoudig vastmaken. Veilig in de auto kan nu met deze Maxi Cosi.

Specificaties van de Maxi Cosi Axiss

De Maxi Cosi Axiss hoort bij de autostoelen. Deze hoort bij groep 1 en dat is geschikt voor kinderen van 9 tot 18 kg. De kleur waarin de Maxi-Cosi Axiss geleverd wordt is paars en hij komt uit het collectiejaar 2012. Hij weegt in totaal 11,8 kg en de Consumentenbond heeft hem beoordeeld met een 6.2. Je hebt weer twee jaar fabrieksgarantie en je kunt de bekleding uitwassen. Ontdek nu zelf de voordelen van de Maxi-Cosi Axiss en zorg dat je gaat genieten van de praktische aspecten want deze zijn er veel als het over de Maxi-Cosi Axiss gaat.

Maxi Cosi Axiss reviews

Share Button