maxi cosi cabriofiy autostoelKies jij ook voor de Maxi Cosi CabrioFix ? Het gaat dan over de autostoel voor baby’s tot 13 kg (vanaf de geboorte tot 12 maanden). De Maxi Cosi CabrioFix moet altijd achterstevoren geplaatst worden, dit houdt in tegen de rijrichting in met behulp van een 3-puntsgordel. Hij kan ook gebruikt worden in combinatie met de Maxi-Cosi EasyFix, Maxi-Cosi EasyBase en de Maxi-Cosi FamilyFix. Je kunt nu zelf gaan kijken wat de Maxi Cosi CabrioFix voor jou en je kindje kan betekenen, is het zo dat je vaak met de auto weg moet? Neem dan nu de Maxi-Cosi CabrioFix mee en ontdek de mogelijkheden die je samen hebt.

Eigenschappen van de Maxi Cosi CabrioFix

Je kent de Maxi-Cosi CabrioFix nu van naam, maar ken je ook de eigenschappen die hier bij horen? Neem ze maar eens snel door. Bij de Maxi-Cosi CabrioFix hoort een Side Protection System dat betere bescherming biedt tegen zijwaartse botsingen. Er is een geïntegreerde zonnekap aanwezig en deze is dus altijd beschikbaar en handig op te bergen. Er zijn praktische haken die de harnasgordel opzij houden en er is een ergonomische draagbeugel. De Maxi Cosi CabrioFix is ideaal te gebruiken als 3-in-1 reissysteem met wandelwagen en kinderwagenbak van Maxi-Cosi en Quinny. Je kunt met een hand eenvoudig de gordels strak te trekken en er is een drukknop voor het verstellen van de draagbeugel. Er is gekozen voor eenvoudige opbergruimte en de bekleding is eenvoudig te verwijderen en tevens wasbaar (bekledingen zijn los verkrijgbaar). De Maxi-Cosi CabrioFix wordt geleverd inclusief gordelbeschermers en zonnekap. Er is gekozen voor eenvoudige installatie en een minimale kans op verkeerde installatie in combinatie met Maxi Cosi EasyFix, Maxi-Cosi EasyBase of Maxi-Cosi FamilyFix. De Maxi Cosi CabrioFix weegt 3,25 kg en is goedgekeurd met ECE R44/04.

Specificaties van de Maxi Cosi CabrioFix

De Maxi Cosi CabrioFix hoort bij de autostoelen en is geschikt voor groep 0+. Dit houdt in dat hij geschikt is voor kinderen van 0 tot 13 kg. Hij wordt geleverd in de kleur zwart en komt uit collectiejaar 2010. Er is een zitverkleiner aanwezig en ook de ligstand kan worden ingezet. De consumentenbond en de ANWB hebben de Maxi-Cosi CabrioFix goed beoordeeld. Je

kunt de Maxi Cosi CabrioFix nu zelf aan gaan schaffen en de voordelen gaan ervaren en dan zie je waarom zoveel mensen hier graag gebruik van maken, praktisch en degelijk dat is de Maxi-Cosi CabrioFix.

Maxi Cosi CabrioFix reviews

  • Niet duur voor de hoeveelheid tijd die uw zoon of dochter de autostoel gebruikt. Elke keer als onze baby erin zit valt hij direct in slaap dus het moet wel comfortabel zijn! Het is compatibel met de Bugaboo kameleon en het klikt er gemakkelijk in. Het eruit klikken is minder makkelijk waarbij mijn handen vaak pijn doen van het loslaten van de Maxi Cosi uit de buggy. Verder wel een goede koop!
  • Ik gebruik deze met de Isofix-basis en het is een fantastische en comfortabele autostoel voor de baby. Als je het autozitje op zijn plaats klikt met een kleur-indicator dan is dat een hele gemoedsrust dat het goed is geïnstalleerd. Ik heb ook de regenhoes gekocht die netjes past in het compartiment aan de achterkant en de voetenzak die ideaal is voor het warm houden van de baby en rits je gemakkelijk af om ook eventueel verkoeling te krijgen.
  • Ik vind de Maxi Cosi Cabriofix geweldig en dat vindt mijn baby ook! Ik vond de stoel echt gemakkelijk op te zetten en uit de auto te halen, zelfs in de auto die echt korte gordels heeft. De parasol die ik er bij had gekocht werkt ook goed. Had liever een kap, maar je kunt niet alles hebben. Kortom een ​​geweldige stoel, en ik zal wederom weer een Maxi Cosi kiezen als mijn baby in de volgende fase zit.
  • Deze stoel is briljant; de stoel kan je zo draaien zodat u uw kind gemakkelijk in de CabrioFix kan zetten en vervolgens kan terugdraaien als ze eenmaal zijn vastgebonden. Het is echt eenvoudig te gebruiken en het heeft een knop die u moet indrukken om de autostoel in een aantal verschillende posities te zetten. Een fantastische autostoeltje als je een slechte rug of bijzonder zwaar kind heb. Het is een wat duurdere autostoel maar de Maxi Cosi CabrioFix is zeker de moeite waard voor het gebruiksgemak.
  • We hebben deze autostoel twee maanden in de auto zitten en vinden het geweldig. Het is zo gemakkelijk om de baby in de auto te zetten en er uit te halen omdat je de stoel kan draaien. Onze baby vindt het leuk en er zijn veel verschillende standen waarop de CabrioFix kan gezet worden. De zitting is eenvoudig te installeren. We hebben heel veel bewondering van vrienden en familieleden vanwege het ingenieuze design. Onze zoon vindt het ook geweldig dat is het belangrijkste na uren huilen en te schreeuwen in zijn vorige stoel!
  • Ik weet dat dit autostoeltje wat duur is maar eerlijk gezegd zeker het geld waard! Het is fantastisch! Eenvoudig in je auto te installeren en de groene indicator laat het zien als u de stoel correct heeft geïnstalleerd. Het harnas is gemakkelijk instelbaar en de stoel kan naar de ligstand wanneer je kleintje in slaap lijkt te vallen. Het mooiste is dat de zitting in staat is om 90 graden te draaien wat super handig is. We hebben al van veel mensen positief commentaar gehad op de stoel en zou deze dan ook zeker adviseren aan iedereen.
  • Dit autozitje is geweldig! Veel makkelijker om mijn dochter in de auto te zetten dan de Maxi Cosi CabrioFix waar ze net is uitgegroeid. De draaiende functie maakt het krijgen van haar in en uit de auto krijgen is zeer eenvoudig en de liggende functie is groot wanneer ze in slaap valt.
Share Button