maxi cosi cabriofiy autostoelKies jij ook voor de Maxi Cosi CabrioFix ? Het gaat dan over de autostoel voor baby’s tot 13 kg (vanaf de geboorte tot 12 maanden). De Maxi Cosi CabrioFix moet altijd achterstevoren geplaatst worden, dit houdt in tegen de rijrichting in met behulp van een 3-puntsgordel. Hij kan ook gebruikt worden in combinatie met de Maxi-Cosi EasyFix, Maxi-Cosi EasyBase en de Maxi-Cosi FamilyFix. Je kunt nu zelf gaan kijken wat de Maxi Cosi CabrioFix voor jou en je kindje kan betekenen, is het zo dat je vaak met de auto weg moet? Neem dan nu de Maxi-Cosi CabrioFix mee en ontdek de mogelijkheden die je samen hebt.

Eigenschappen van de Maxi Cosi CabrioFix

Je kent de Maxi-Cosi CabrioFix nu van naam, maar ken je ook de eigenschappen die hier bij horen? Neem ze maar eens snel door. Bij de Maxi-Cosi CabrioFix hoort een Side Protection System dat betere bescherming biedt tegen zijwaartse botsingen. Er is een geïntegreerde zonnekap aanwezig en deze is dus altijd beschikbaar en handig op te bergen. Er zijn praktische haken die de harnasgordel opzij houden en er is een ergonomische draagbeugel. De Maxi Cosi CabrioFix is ideaal te gebruiken als 3-in-1 reissysteem met wandelwagen en kinderwagenbak van Maxi-Cosi en Quinny. Je kunt met een hand eenvoudig de gordels strak te trekken en er is een drukknop voor het verstellen van de draagbeugel. Er is gekozen voor eenvoudige opbergruimte en de bekleding is eenvoudig te verwijderen en tevens wasbaar (bekledingen zijn los verkrijgbaar). De Maxi-Cosi CabrioFix wordt geleverd inclusief gordelbeschermers en zonnekap. Er is gekozen voor eenvoudige installatie en een minimale kans op verkeerde installatie in combinatie met Maxi Cosi EasyFix, Maxi-Cosi EasyBase of Maxi-Cosi FamilyFix. De Maxi Cosi CabrioFix weegt 3,25 kg en is goedgekeurd met ECE R44/04.

Specificaties van de Maxi Cosi CabrioFix

De Maxi Cosi CabrioFix hoort bij de autostoelen en is geschikt voor groep 0+. Dit houdt in dat hij geschikt is voor kinderen van 0 tot 13 kg. Hij wordt geleverd in de kleur zwart en komt uit collectiejaar 2010. Er is een zitverkleiner aanwezig en ook de ligstand kan worden ingezet. De consumentenbond en de ANWB hebben de Maxi-Cosi CabrioFix goed beoordeeld. Je

kunt de Maxi Cosi CabrioFix nu zelf aan gaan schaffen en de voordelen gaan ervaren en dan zie je waarom zoveel mensen hier graag gebruik van maken, praktisch en degelijk dat is de Maxi-Cosi CabrioFix.

Maxi Cosi CabrioFix reviews

  • Niet duur voor de hoeveelheid tijd die uw zoon of dochter de autostoel gebruikt. Elke keer als onze baby erin zit valt hij direct in slaap dus het moet wel comfortabel zijn! Het is compatibel met de Bugaboo kameleon en het klikt er gemakkelijk in. Het eruit klikken is minder makkelijk waarbij mijn handen vaak pijn doen van het loslaten van de maxi cosi uit de buggy. Verder wel een goede koop!
  • Ik gebruik deze met de Isofix-basis en het is een fantastische en comfortabele autostoel voor de baby. Als je het autozitjen op zijn plaats klikt met een kleur-indicator dan is dat een hele gemoedsrust dat het goed is geïnstalleerd. Ik heb ook de regenhoes gekocht die netjes past in het compartiment aan de achterkant en de voetenzak die ideaal is voor het warmhouden van de baby en rits je gemakkelijk af om ook eventueel verkoeling te krijgen.
  • Ik vind de Maxi Cosi Cabriofix geweldig en dat vindt mijn baby ook! Ik vond de stoel echt gemakkelijk op te zetten en uit de auto te halen, zelfs in de auto die echt korte gordels heeft. De parasol die ik er bij had gekocht werkt ook goed. Had liever een kap, maar je kunt niet alles hebben. Kortom een ​​geweldige stoel, en ik zal wederom weer een Maxi Cosi kiezen als mijn babu in de volgende fase zit.
Share Button