maxi cosi citi spsEenvoudig de baby meenemen in de auto dat zou wel prettig zijn. Je kunt hem nu meenemen met de Maxi Cosi Citi SPS. Er is een bescherming van de zijkant aanwezig, welke met de driepuntsautogordel vastgemaakt kan worden. Je kunt de baby overal naar toe draaien en dat is natuurlijk wel belangrijk als je snel en veilig op pad wil gaan samen. Je kunt hem zelfs meenemen in het vliegtuig want het voldoet aan de eisen.

Eigenschappen van de Maxi Cosi Citi SPS

De Maxi Cosi Citi SPS is geschikt voor groep 0+, voor baby’s 12 maanden tot ongeveer 13 kg. Er wordt gebruik gemaakt van een ergonomische draagbeugel, het is inclusief zitverkleiner voor extra steun aan hoofd en rug. Je kunt met een druk op de knop eenvoudig de gordels strak trekken en drukknop van de draagbeugel is ook eenvoudig te bedienen. Er wordt gebruik gemaakt van een handige opbergruimte en je kunt de bekleding uitwassen Hij wordt geleverd inclusief een zonnekap en gordelbeschermer. Deze Maxi-Cosi Citi SPS kan mee in het vliegtuig. De afmetingen van de Maxi-Cosi Citi SPS zijn: De breedte van de binnenkant van het zitje is 26 cm, dan is de totale breedte 43,5 cm en de lengte van het rug zitje is 50 cm.

Specificaties van de Maxi Cosi Citi SPS

Je kunt de Maxi Cosi Citi SPS nu gaan gebruiken als autostoel. Hij is geschikt voor groep 0+. Deze is dan geschikt voor kinderen van 0-13 kg. Hij wordt geleverd in de kleur grijs en er is een zitverkleiner aanwezig. De Maxi-Cosi Citi SPS weegt 2.7 kg en is door de Consumentenbond met een 7,3 beoordeeld. Ook de ANWB heeft een beoordeling achtergelaten en dat is een goed. De Maxi Cosi Citi SPS heeft meegedaan aan de testaankoop van 2010 en daar hebben zij een goede prijs mee gewonnen. Er is twee jaar fabrieksgarantie aanwezig. Wil je ook genieten van de voordelen van deze Maxi-Cosi Citi SPS? Dan zit er maar een ding op en dat is door nu te kiezen voor de Maxi-Cosi Citi SPS zodat je de voordelen zelf gaat ervaren!

Share Button