Je kunt nu gebruik gaan maken van de nieuwe Maxi Cosi Fero . Deze is geschikt voor kinderen van 3½ tot 12 jaar (15-36 kg . Door de ‘easy glide’ gordelhaken en het open ontwerp voor eenvoudige slotbediening is het vastzetten van stoel en kind met de 3-punts autogordel zo gepiept. De Maxi-Cosi Fero biedt een complete zijdelingse bescherming. Het hoofd van je kind wordt nog eens extra beschermd dankzij AirProtect ®, dit is een nieuwe technologie ontwikkeld door Maxi Cosi. Laat je kind nu instappen, zet de gordels vast en binnen een paar minuten ben je klaar om te gaan. Sneller kan het haast niet, maar met de Maxi-Cosi Fero doe je jezelf iedere keer weer versteld staan van hoe snel je kunt vertrekken!

Eigenschappen van de Maxi Cosi Fero

De Maxi-Cosi Fero is een autostoel die hoort bijgroep 2/3. Hij is geschikt voor kinderen van 3,5 jaar tot 12 jaar (15-36 kg). Deze Maxi-Cosi Fero is voorzien van twee slaap- en zitstanden en ook van innovatieve gordelhaken in de hoofdsteunen. Daarnaast is hij voorzien van AirProtect (side protection). Er zijn geen armsteunen en daardoor meer ruimte zodat het kindje zelf de autogordel kan vergrendelen. Je kunt de hoogte en breedte verstelling in één beweging regelen. Het gaat bij de Maxi-Cosi Fero over een moderne en strakke vormgeving. Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden van de Maxi Cosi Fero bij je eigen auto? Dan wordt het tijd dat je nu meer te weten komt over de Maxi-Cosi Fero en het zelf kunt proberen. Je kunt nu de keuze maken voor de Maxi-Cosi Fero en dan gaan ontdekken wat het je op gaat leveren.

Specificaties van de Maxi Cosi Fero

De Maxi-Cosi Fero hoort bij de autostoelen en is geschikt voor groep 2/3 en hier hoort een gewicht bij van kinderen tussen de 15 en 36 kg. De autostoel wordt geleverd in de kleur bruin, hij komt uit het collectiejaar 2012 en hij kan in de ligstand. De bekleding is daarnaast ook uit te wassen. Je hebt in totaal twee jaar fabrieksgarantie en de Consumentenbond heeft de Maxi Cosi Fero beoordeeldmet een 6.2. Ben je ook benieuwd naar hoe de Maxi Cosi Fero in de praktijk is? Dan kun je hem nu aanschaffen voor je kinderen en dan merk je vanzelf welke voordelen het je gaat geven als je hier mee in de praktijk aan de slag gaat.

Maxi Cosi Fero(fix) review/beoordeling

Mijn vorige autostoel was de Maxi Cosi Rodi AirProtect want ik ben al een grote Maxi Cosi fan.

axicosiautostoel.nl/maxi-cosi-cabriofix/”>Maxi Cosi Cabriofix (groep 0), toen mijn baby’s nog klein waren. Vervolgens heb ik een upgrade naar groep 1 gemaakt met de Priori SPS wat ook een prima autostoeltje is was en vervolgens moest ik naar de volgende groep kijken. Op dat moment was er nog geen groep 2/3 van Maxi Cosi met Isofix dus had ik de Rodi gekocht, maar was er wel wat teleurgesteld in.

De Ferofix lost alle problemen die ik had met de Rodi AirProtect.

De ligging is goed en gemakkelijk te bedienen maar niet wanneer het kind in het zitje zit, althans, niet genoeg voor een kind van 3,5 jaar oud – ik heb begrepen is dit nog steeds een van de grootste zitjes is in deze groep. Ik zou adviseren het gebruik van de veiligheidsgordel kussen (bijv. Mothercare of Sunshine Kids), die hecht aan de veiligheidsgordel en geef het kind een hoofdsteun zodat er lekker naar 1 kant gelegen kan worden met het hoofdje.

De Isofix: Ondanks de adviezen van deskundigen die zeggen dat autostoelen met veiligheidsgordel volkomen veilig zijn voel ik me zoveel beter nu de autostoel is verankerd aan de Isofix punten. Ik heb eigenlijk niet eens de instructies gelezen en nog steeds vond ik het heel eenvoudig om het te installeren en te verplaatsen tussen auto’s en de autostoel weegt ook niet veel.

Materiaal: Op de Maxi Cosi Rodi vond ik de stof zeer dun en was bezorgd over hoe het zich zou gedragen, maar op de Ferofix is de zwarte stof is veel dikker en kan goede wrijven met een vochtige doek om de onvermijdelijke vlekker af ​​te krijgen. De Total Black stoel heeft een oneven ontwerp op de kant waar ik geen probleem mee heb maar daarnaast is het gewoon zeer chique en eenvoudig.

Gordel schouderband: Een ding dat ik niet fijn vond was een keer dat mijn dochter in de groep 2/3 autostoel zat en dat ze gemakkelijk de schouderriem kon verplaatsen. Op de Maxi Cosi Ferofix waar de schouderband neerdaalt uit de auto pijler en door de gleuf, is er clip wat betekent dat (tenzij ze het er uit is) ze de schouderriem niet kan verplaatsen van zijn veilige positie … briljant! Als kinderen ouder zijn zouden ze er waarschijnlijk achter komen maar dan zullen ze wle wat meer de belangrijkheid van de veiligheid begrijpen. Ik zou zeker de voorkeur geven aan een 5-punts gordel ingebouwd in de stoel, speciaal voor kinderen die nog net onder de Groep 2/3 zitten. Ik geloof dat ik de hoofdsteun op de juiste plaats heb voor mijn dochters, maar het lijkt erop dat deze harde plastic stukjes zijn vlak achter haar schouders uitsteken. Ze heeft nog niet geklaagd, en geloof me dat ze dat zeker zou doen als ze niet comfortabel zou zitten dus ik neem aan dat het geen probleem is.

Hoofdsteun: Zoals met de meeste autostoeltjes in deze groep waar het hoofd op rust kan op en neer beweegt en is eenvoudig te bedienen. Het helpt ook met de ‘dutjes’ die de jongeren in deze groep hebben.

Belangrijke websites:

Maxi Cosi Fero

Share Button