Je kunt nu voor de Maxi Cosi FeroFix gaan kiezen, dit gaat er voor zorgen dat de kinderen veilig vervoerd kunnen worden in de auto. Kies daarom nu voor de Maxi Cosi FeroFix en dan weet je meteen dat de FeroFix geschikt is voor oudere kinderen van ongeveer 3 tot 12 jaar (dit staat gelijk aan15-36 kg). Je kinderen kunnen dus snel in en uit de auto worden gehaald. Deze Maxi Cosi FeroFix kan in een ruststand maar hij biedt ook zijdelingse bescherming. Een hoofd van een kind moet goed beschermd worden en daar wordt nu voor gezorgd dankzij AirProtect ®. Je kunt je kind in laten stappen, gordel vast zetten en je bent al meteen klaar om te gaan rijden, dat is nog eens een voordeel, heb je het ooit sneller voor elkaar kunnen krijgen dan met de Maxi-Cosi FeroFix?

Eigenschappen van de Maxi Cosi FeroFix

De Maxi-Cosi FeroFix heeft een vast aantal eigenschappen, daar kun je hem dan ook goed aan herkennen. Het is een autostoel welke behoort bij groep twee/drie. Deze Maxi-Cosi FeroFix is voor kinderen tussen de drie en de twaalf jaar, dit is voor 15 tot ongeveer 36 kg. Daarnaast kan hij in de hoogte worden versteld en daar wordt vaak gebruik van gemaakt.

Specificaties van de van de Maxi Cosi FeroFix

Er zijn veel verschillende autostoelen maar de Maxi Cosi FeroFix is uniek. Hij is geschikt voor groep 2/3 en dat is voor kinderen tussen de 15 en 36 kg. Het stoeltje weegt 6,8 kg en je hebt twee jaar fabrieksgarantie. Hij kan in de ligstand en je kunt ook de bekleding uitwassen. Hij komt uit het collectiejaar 2012 en het is een model dat al veel verkocht is. Als je voor veiligheid en comfort gaat dan is de Maxi-Cosi FeroFix onmisbaar! Het is een ideale autostoel waar je nu als geen ander gebruik van kunt maken, als je hem eenmaal hebt ervaar je het genot en weet je ook waarom je er zo goed van kunt profiteren. Zorg er daarom nu voor dat je ook deze autostoel krijgt zodat de kinderen veilig in de auto kunnen.

Share Button