maxi cosi pearl autostoelMaxi Cosi Pearl, de autostoel die hoort bij groep 1, dus gericht op kinderen van 9 tot 18 kg. Kinderen vanaf negen maanden tot ongeveer 3,5 jaar kunnen hierin vervoerd worden in de auto. Door het nieuwe systeem staat de Maxi Cosi Pearl. Het grote voordeel van de Maxi-Cosi Pearl is dat deze eenvoudig te plaatsen is in de auto. Je kunt je kind eenvoudig in en uit de Maxi-Cosi plaatsen. Dat is nog eens eenvoudig en goed om te weten want dat is erg voordelig aan de Maxi-Cosi Pearl.

Eigenschappen van de Maxi Cosi Pearl

Wil je ook meer weten over de Maxi Cosi Pearl? Lees dan nu de eigenschappen door en zorg dat je de Maxi-Cosi Pearl snel in huis gaat halen. Het biedt een optie voor de FamilieFix. Er is een goede bescherming voor zijwaartse aanrijdingen. Je kunt hem de Maxi Cosi met een klik vastmaken op de FamilyFix. Hier past ook de Maxi-Cosi Pebble op dus dat is nog eens voordelig ook wanneer je deze in huis hebt. Er is gebruik gemaakt van goede gordels, welke eenvoudig vast te klikken zijn en een goede bescherming bieden voor je kindje. Je kunt nu veilig op pad met deze Maxi Cosi.

Specificaties van de Maxi Cosi Pearl

De Maxi Cosi Pearl hoort bij de autostoelen en is geschikt voor groep 1 en dat houdt in vo

en de 18 kg. De kleur van de autostoel is bruin en komt uit collectiejaar 2012. Er is een ligstand mogelijk en ook de bekleding is uitwasbaar. Hij weegt in totaal 6 kg en de Consumentenbond heeft de Maxi-Cosi Pearl beoordeeld met een 7.7, ook de ANWB heeft een beoordeling geplaatst en deze is goed. Je hebt in totaal twee jaar fabrieksgarantie. Kom er daarom nu achter of dat de Maxi-Cosi Pearl een geschikte keuze voor je is en mocht dat zo zijn dan kun je hem natuurlijk meteen gaan bestellen en kies daarom nu voor de Maxi Cosi Pearl.

Share Button