maxi cosi pebble autostoelHeb je interesse in een nieuwe autostoel voor de kinderen? Denk dan eens aan de Maxi Cosi Pebble. Deze autostoel is een wonderbaarlijke veelomvattende baby autostoel die in de groep 0 (tot 13 kilogram) valt. Het autostoeltje is eenvoudig te plaatsen in de auto door de FamilyFix (deze is los te verkrijgen). De bevestiging moet natuurlijk wel goed gebeuren, dat is voor de Maxi Cosi Pebble van groot belang. Je kunt eenvoudig op de indicator alles aflezen welke geïntegreerd is. De autostoel die na de Maxi Cosi Pebble komt is de ‘Pearl’ versie welke tevens op de FamilyFix gezet kan worden. Deze kan door middel van de EasyBase Two (driepunts veiligheidsgordel) worden geïnstalleerd. De Maxi Cosi Pebble beschermt uw kind als een auto of dergelijke een aanrijding aan de zijkant veroorzaakte. De steunen aan de zijkant is van duurzaam materiaal en ontwikkeld voor optimale bescherming en dat is wel zo belangrijk dat dit bij de autostoel veilig is geregeld. De veiligheid is belangrijk, maar er is nog meer belangrijk zoals de functionaliteit, het gemak en comfort voor de baby. Je wil een goede comfortlaag hebben die ventilerend is. Deze wordt geleverd met een zitverkleiner en tevens een hoofdverkleiner. Als het kindje klein is wordt deze vaak erg veel gebruikt.

Eigenschappen van de Maxi Cosi Pebble

De eigenschappen van de Maxi Cosi Pebble zijn natuurlijk van groot belang. Het gaat hierbij om drie installatiemogelijkheden namelijk de FamilyFix, EasyBase 2 of 3-punts veiligheidsgordel. Dan heeft de FamilyFix een unieke omhoog gerichte positie en deze kan niet verkeerd

bevestigd worden met de 3-punts veiligheidsgordel. De Side Protection System biedt optimale bescherming tegen zijwaartse aanrijdingen. Het wordt compleet geleverd inclusief zitverkleiner en kussentje als ondersteuning voor de allerkleinsten. Je kunt het eenvoudig met een klik bevestigen op de FamilyFix. Op deze FamilyFix past ook de Maxi-Cosi Pearl. Er wordt gebruik gemaakt van innovatieve uit zichzelf openstaande gordel en de hoogte van de zitverkleiner en de gordels kunnen gelijktijdig versteld worden. Ook het zonnekapje is eenvoudig en gemakkelijk te verwijderen wanneer je het niet nodig hebt.

Specificaties van de Maxi Cosi Pebble

De Maxi Cosi Pebble behoort tot de categorieautostoelen, is 4 kg zwaar en de Consumentenbond heeft het beoordeeld met een 6,8 en de ANWB met goed. Er is twee jaar fabrieksgarantie aanwezig. De bekleding is tevens ook uitwasbaar en het is een item uit het jaar 2012.

 

Share Button