maxi cosi priori spsJe kunt nu de keuze maken voor de Maxi Cosi Priori SPS. Het is altijd weer een avontuur als je met de Maxi Cosi Priori SPS en de kinderen op pad gaat. Het Maxi-Cosi Priori SPS kinderautostoeltje met extra zijdelingse bescherming is voorzien van een schokabsorberende hoofdsteun en vier comfortabele zitstanden voor optimaal comfort. Dit zorgt voor voldoende veiligheid en ook aan comfort zal het zeker niet ontbreken bij de Maxi Cosi Priori SPS. Als je kind niet kan wachten tot de plaats van bestemming is bereikt, weet jij zeker dat je kind veilig en comfortabel zit. Dit kun je eenvoudig zelf doen en je kunt hem ook overplaatsen naar een andere auto wanneer je kindje bijvoorbeeld met opa en oma een dagje mee mag.

Eigenschappen van de Maxi Cosi Priori SPS

De eigenschappen van de Maxi Cosi Priori SPS zijn uniek en hier kun je hem dan ook aan herkennen. Lees ze maar eens door en zeker weten dat je dan wordt overgehaald om deze Maxi Cosi Priori SPS aan te gaan schaffen. De autostoel voldoet aan de Europese normering ECE R44/04. Er zijn verschillende afmetingen die je moet weten:
• Breedte binnenkant zitje: 30 cm
• Diepte binnenkant zitje: 30 cm
• Hoogte binnenkant zitje: 58 cm
• Breedte buitenkant zitje: 47 cm
• Diepte buitenkant zitje: 52 cm
• Hoogte buitenkant zitje: 69 cm
Nu je de afmetingen kent kun je alvast berekenen hoe het er in je auto uit gaat zien, het is in ieder geval een goede keuze als je voor

deze autostoel kiest. De kinderen zitten veilig in de auto en kunnen lekker naar buiten kijken en je hebt ook goed contact met je kinderen. Kijk daarom eens naar de specificaties en kijk eens of dat je hier tevreden mee bent.

Specificaties van de Maxi Cosi Priori SPS

De Maxi Cosi Priori SPS hoort bij de autostoelen van groep 1. Deze zijn geschikt voor kinderen van negen tot achttien kilogram. De kleur van de autostoel is blauw en hij komt uit collectiejaar 2010. De autostoel weegt zelf 9,2 kg. Je hebt in totaal twee jaar fabrieksgarantie. Ben je ook benieuwd naar hoe de Maxi Cosi Priori SPS in de praktijk werkt, dan kun je daar maar op een manier achter komen en dat is door de Maxi Cosi Priori SPS zelf aan te schaffen voor je kinderen en samen te gaan rijden.

Share Button