Heb je al kennis gemaakt met Maxi Cosi Priori XP? Je kindje is nu in de auto goed beschermd tegen zijwaartse aanrijdingen. De vijfpuntsgordel is eenvoudig in de hoogte verstelbaar. Wist je ook dat de uitvoering van de XP op verschillende punten is veranderd? De driepunts autogordel zorgt voor goede mogelijkheden en je bent al snel onderweg. De afmetingen zijn als volgt van de Maxi-Cosi Priori XP:
• Breedte binnenkant zitje: 30 cm;
• Diepte binnenkant zitje: 31 cm;
• Hoogte binnenkant zitje: 58 cm;
• Breedte buitenkant zitje: 44 cm;
• Diepte buitenkant zitje: 52 cm;
• Hoogte buitenkant zitje: 69 cm.

Eigenschappen van de Maxi Cosi Priori XP

Ben je al bekend met de eigenschappen van de Maxi-Cosi Priori XP? Het wordt tijd om hier kennis mee te maken als je interesse hebt in de autostoel. Deze Maxi Cosi Priori XP is namelijk geschikt voor een kindje vanaf negen maanden tot ongeveer een jaar of vier, dit staat gelijk aan een gewicht van ongeveer negen tot achttien kilo. Er heeft goedkeuring plaatsgevonden volgens ECE R 44/04. Hij weegt 9,2 kg. Er zijn in totaal vier standen van zitstand naar slaapstand. Dit is ideaal voor als je langere afstanden moet maken met de auto en de kinderen gaan mee. Er zijn ook eenvoudige haken die de gordels opzij houden en de bekleding kun je eenvoudig uitwassen en weghalen van de Maxi Cosi. Deze Maxi-Cosi Priori XP is eenvoudig vast te maken door middel van een driepuntsautogordel.

Specificaties van de Maxi Cosi Priori XP

De Maxi-Cosi Priori XP hoort bij de autostoelen binnen groep 1. Deze is geschikt voor kinderen tussen de 9 en de 18 kg. Hij wordt geleverd in de kleur bruin en komt uit collectiejaar 2009/2010. De ligstand is mogelijk met de Maxi Cosi Priori XP en je hebt in totaal twee jaar fabrieksgarantie. Ben je benieuwd hoe de Maxi Cosi Priori XP in de praktijk werkt, dan kun je hem aan gaan schaffen en zelf gaan oordelen wat je hier mee kunt gaan doen. Je gaat er vast en zeker goede ervaringen mee opbouwen en daarom kun je de Maxi-Cosi Priori XP maar beter nu bestellen.

 

Maxi Cosi Priori XP reviews

  • Super kwaliteit en een uitermate comfortabele stoel waar onze baby verliefd op is. Het voelt ook echt veilig. Goede eenvoudig verstelbare bandjes die weg kan worden afgesloten bij het uitnemen van de baby uit de stoel. Extra zijdelingse bescherming en luxe soft cover maken dit een geweldige veilige autostoel.
  • Het waren de reviews op internet over de veiligheidstest die mij verkocht hadden om dit autostoeltje te kopen. Het heeft een comfortabele brede zitting. Eenvoudig in gebruik en zeer veilig met extra veiligheidsgordel. De beste die ik tot nu toe heb gezien. Goede ligstoel en deze is makkelijk te veranderen zonder dat mijn 2 jaar oude zoon wakker wordt. Ik zou de Maxi Cosi Priori XP zeker aanbevelen.
  • Het is echt een goede autostoel die zeer comfortabel en zeer veilig in de auto is. Het enige negatieve is dat ik het persoonlijk een beetje zwaar (maar zeer stevig) vind. Het materiaal is mooi en zacht en zeer goed gevoerde. Het is wel van het soort materiaal dat bij warm weer mijn kleine een wat bezwete rug krijgt.
  • Dit is echt een comfortabele autostoel voor mijn twee jaar oude dochter. Het is ruim, mooi, zachte stof en zeer eenvoudig te verstellen. Heeft handige clips om de riemen weg te houden als je de baby uit de auto probeert te krijgen welke gemakkelijk zijn aan te scherpen en aan te passen. Een klein houvast is dat ik vrij kleine handen en korte vingers heb dus vind het een beetje onhandig om de knop naar beneden te duwen om de riemen los te maken. Dit betekent natuurlijk ook dat mijn dochter haar handjes deze niet kan los maken waarbij ik eigenlijk niets te klagen heb. Ik zou deze stoel voor in de auto zeker weer kopen, aanrader dus!
  • Goede aankoop! Was van plan om Maxi Cosi Tobi te kopen maar deze is precies wat we willen. Enigszins bezorgd dat onze kleine leert om de bevestiging los te maken maar hoop dat hij hier niet de mogelijkheid voor heeft om dit te begrijpen en ook wanneer we vertellen dat dit natuurlijk niet de bedoeling is.
Share Button