maxi cosi rodi airprotect autostoelMaxi Cosi Rodi AirProtect®

De allernieuwste generatie van Maxi Cosi is nu bekend gemaakt en dat is de Maxi Cosi Rodi AirProtect autostoel. Deze stoel wordt geplaatst in groep 2/3. De stoel is convenabel voor kinderen van 3,5 jaar tot en met 12 jaar (15-36 kilogram). Deze autostoel kan in iedere auto worden geplaatst. Hij heeft de nieuwe AirProtect® technologie voor de hoogst mogelijke bescherming bij aanrijdingen van de zijkant. Het grote voordeel van deze autostoel ius dat de Maxi Cosi met het kind mee kan groeien en hij is eenvoudig in de auto te installeren. Door de bekleding van de autostoel er af te halen kun je deze eenvoudig wassen, wat wel eens nodig kan zijn met de kleintjes achterin!

Eigenschappen van de Maxi Cosi Rodi AirProtect autostoel

Je bent benieuwd wat er allemaal mogelijk is met de Maxi Cosi Rodi AirProtect autostoel. Daarom worden nu alle eigenschappen bekend gemaakt zodat je weet wat je kunt verwachten. De autostoel is geschikt voor de groep 2/3, en kan gebruikt worden voor kinderen van 3,5 jaar tot 12 jaar (15-36 kilogram). Er is extra stabiliteit vanwege het gebruik van een bevestigingsanker en de hoofd- en lendenen steun is gemakkelijk in te stellen. Er is een uitstekende bescherming aan de zijkant bij aanrijdingen. Je kunt de autostoel van de zitstand naar de ruststand eenvoudig aan de voorzijde verstellen en in lichtgewicht is de Maxi Cosi Rodi AirProtect eenvoudig te verwisselen tussen verschillende auto’s. De ruggensteun groeit met het kind mee in de lengte en ook de breedte. De bekleding is uitwasbaar en dat is natuurlijk ideaal!

Specificaties van de Maxi Cosi Rodi AirProtect autostoel

Deze Maxi Cosi Rodi AirProtect autostoel is geschikt voor kinderen tussen de 15 en de 36 kg, groep 2/3. Hij wordt geleverd in de kleur bruin en komt uit het jaar 2010. Er zit twee jaar fabrieksgarantie op en de bekleding is uitwasbaar, wat wel prettig is bij kinderen, ze kunnen nogal eens knoeien, ook als ze in de auto zitten. De autostoel kan in de ligstand en de kinderen kunnen dus ook even een dutje doen wanneer ze moe zijn en even lekker gaan slapen in de auto terwijl je ergens naar toe moet. Probeer nu zelf de Maxi Cosi Rodi AirProtect autostoel en ontdek eens welke voordelen deze autostoel heeft. De kans is groot dat je de autostoel niet meer kunt missen want de kinderen voelen zich hier snel in thuis.

Maxi Cosi Rodi AirProtect review

Voordelen: licht gewicht en gemakkelijk over te dragen naar een andere auto, royale zij-en lichaamsbescherming, comfortabel, extra stabiliteit door verankeringspunt.
Nadelen: mijn dochter is teleurgesteld dat er geen bekerhouder is.

Geeft zeer goed comfort voor mijn kind in het bijzonder met de royale / veilig hoofd en lichaam bescherming aan de zijkanten en de leuning is voldoende. Keek op vele autostoelen maar de meesten waren te breed voor een Ford Focus of Ford Fushion. De Rodi AirProtect past ook goed in mijn moeders Skoda. Ik vind het ook mooi dat de zitting aan de achterkant kan worden worden gehouden door een verankeringspunt bij het hoofdsteun.

Share Button