maxi cosi rodi spsEr kan nu gekozen worden voor deze unieke autostoel, er kan nu gekozen worden voor de Maxi-Cosi Rodi SPS.. Het is wel aan te raden de Maxi-Cosi Rodi SPS in te zetten wanneer de kinderen tussen de 15 kg en de 36 kg zijn. Deze autostoel moet geïnstalleerd door een driepuntsgordel. Wist je ook dat de hoofdsteun in hoogte instelbare is en dat de hoofdsteun met gordelgeleiders zorgt voor een uitstekende gordelgeleiding over het lichaam? Het is goed om dat te weten want dit is een voordeel wat de Maxi-Cosi Rodi SPS je te bieden heeft. Een ander voordeel is dat de Maxi-Cosi Rodi SPS voorzien is van een Side Protection System (SPS). Deze autostoel geeft een goede zijdelingse steun waardoor je kind goed in de gordels blijft zitten en dat is wel zo prettig als je een heel eind moet rijden.

Eigenschappen Maxi Cosi Rodi SPS

Ken je de eigenschappen van de Maxi Cosi Rodi SPS al? Het wordt tijd om ze nu te lezen. Er kan gebruik worden gemaakt van het Side Protection System en dat zorgt voor een bescherming tegen botsingen die zijwaarts plaats kunnen vinden, het zorgt voor een snelle installatie in je voertuig, er wordt gebruik gemaakt van een comfortabele hoofdsteun en je kunt de ruggensteun zelf verstellen in zes hoogten. Wist je ook dat de bekleding snel weg te halen is en ook wasbaar is? Je kunt de bekledingen los bestellen of in de winkel kopen. Het is wel fijn dat je ze uit kunt wassen, je weet maar nooit hoeveel kinderen knoeien in de auto.. De kinderen kunnen ook naar buiten kijken want je kunt de hoogte van de zitting zelf instellen Je kunt de Maxi Cosi Rodi SPS gebruiken als losse zitverhoger, hij is compact en lichtgewicht. Hij voldoet ook aan de ECE R44/04. De Maxi-Cosi Rodi SPS is geschikt voor groep 2/3 en dat is voor kinderen van 3,5 tot 12 jaar. Hij kan gebruikt worden toto maximaal 36 kg.

Specificaties Maxi Cosi Rodi SPS

• De Maxi-Cosi Rodi SPS heeft de volgende afmetingen:
• Hoogte zitje: 60 cm + 14 cm (hoogte hoofdsteun)
• Breedte binnenkant zitje: 30 cm
• Diepte binnenkant zitje: 32 cm
• Breedte buitenkant zitje: 46 cm
• Diepte buitenkant zitje: 46 cm
• Hoogte buitenkant zitje: 69 cm + 14 cm
• Gewicht: 3,4 kg

De Maxi-Cosi Rodi SPS hoort bij de autostoelen en de Consumentenbond en de ANWB hebben deze autostoel met een goed beoordeeld. Dit autostoeltje wordt geleverd in de kleur blauw en komt uit het collectiejaar 2007/2008. Je hebt twee jaar fabrieksgarantie.

Share Button