maxi cosi rodifix autostoelDe Maxi Cosi RodiFix is een autostoeltje geschikt voor kinderen van 3,5 tot 12 jaar oud, 15 tot 36 kg (groep 2/3). Het stoeltjes wordt goed beoordeeld als het gaat over veiligheid en kan in verschillende kleuren worden geleverd, te denken aan zwart, blauw, rood, beige en paars. Er kan een bijpassende zomerhoes RodiFix worden gekocht. Als je veilig op de eindbestemming aan wil komen dan is de Maxi Cosi RodiFix uitermate geschikt voor in de auto om de veiligheid van je kind te waarborgen.

Veiligheid voor alles met de Maxi Cosi RodiFix

Met de Maxi Cosi RodiFix kom je veilig aan op je bestemming zonder zorgen over de veiligheid voor je kind. Steeds meer mensen maken de keuze voor de Maxi Cosi RodiFix. Je kunt deze autostoel met een klik installeren, er wordt gebruik gemaakt van easy glide gordelhaken en zo heb je eenvoudig toegang tot de autogordel. Je kindje zit zo extra veilig in de auto en binnen een paar seconden ben je al aan het rijden. Je hebt nu gegarandeerd een veilige autostoel als je voor de Maxi Cosi RodiFix kiest.

Specificaties van de Maxi Cosi RodiFix

De Maxi Cosi RodiFix is een geschikte autostoel, maar waarom? Dankzij de AirProtect wordt het hoofd en het nekje van je kind optimaal beschermd. Met Isofix wordt er gezorgd voor eenvoudige installatie en optimale veiligheid en het groeit mee in de lengte e

n de breedte van je kindje, dit dat is ideaal. De ideale rugsteun groeit mee in de lengte en de breedte van je kind en er kan gebruik worden gemaakt van een ontspannen ruststand en deze kun je vanaf de voorzijde bedienen. Hij is licht van gewicht, je kunt hem eenvoudig gebruiken als je van auto wil wisselen en de autostoel is goedgekeurd en voldoet aan de laatste eisen. Dus als je nog een keuze gaat maken voor een autostoel en je wil dat de veiligheid van je kindje voorop staat, dan weet je nu wat je te doen staat. De Maxi Cosi RodiFixis de beste keuze van dit moment. Kies er nu voor en zorg er voor dat je kindje veilig vervoerd kan worden zodat jij zorgeloos kunt rijden.

Share Button