maxi cosi tobi autostoelJe kunt nu kiezen voor de Tobi Automatische Piloot, iedere dag houd je tijd over want de kinderen gaan nu nog sneller in de auto. De Maxi-Cosi Tobi is eenvoudig, het gaat over de automatische gordels. Je kunt een keer op druk knop duwen en dan blijft de gordel open. Bij dit nieuwe model sluiten de gordels nu nog beter aan bij het kindje. De Maxi Cosi Tobi groeit echt met je kindje mee. De nieuwe Maxi Cosi Tobi is veilig, ideaal om veilig met je kindje op pad te gaan en het voldoet ook aan de eisen van de nieuwe wetgeving. Daarnaast is deze autostoel gemaakt voor kinderen vanaf negen maanden tot ongeveer drie-en-een-half jaar. De afmetingen van de Maxi-Cosi Tobi zijn als volgt: De hoogte van de buitenkant van het zitje is ongeveer 740 mm. Als hij in de slaapstand gaat dan is de hoogte 640 mm. De hoogte van het binnen zitje is 590 mm, de breedte is 290 mm.

Eigenschappen van de Maxi Cosi Tobi

De eigenschappen van de Maxi Cosi Tobi kun je snel ontdekken. Hij is eenvoudig te plaatsen. Je kunt de hoofdsteun eenvoudig aanpassen, het is ook in de hoogte verstelbaar en dat is erg prettig. Er is ook een systeem aanwezig voor de bescherming van zijwaartse aanrijden. Daarnaast kan de hoofdsteun ook in een speciale slaaphouding worden gezet zodat je kindje rustig in de auto in slaap kan vallen en de rit voort kan worden gezet. Er kunnen zeven posities worden aangenomen met deze ideale hoofdsteun.

Specificaties van de Maxi Cosi Tobi

Je kunt de Maxi-Cosi Tobi nu aanschaffen, het is een model uit 2012 en echt verbeterd. Je hebt twee jaar fabrieksgarantie en hij wordt geleverd in de kleur bruin. De bekleding is uitwasbaar en hij is geschikt voor kinderen van groep 1 van tussen de 9 en de 18 kg. Hij weegt in totaal 8,9 kg en de Consumentenbond heeft de Maxi-Cosi Tobi beoordeeld met een 7.1.

Maxi Cosi Tobi reviews

  • Toen het aankwam op de keuze van onze dochter voor een volgende autostoel was er weinig twijfel dat wij zouden vasthouden aan Maxi Cosi omdat wij al onder de indruk waren van de eerste autostoel de Maxi Cosi Cabriofix. Bij de tweede fase kwamen we bij het kopen van de Tobi, en ik moet zeggen dat we echt onder de indruk zijn. Onze dochter zit er comfortabel in, kijkt aangenaam naar voren gericht, de zitting is mooi opgevuld met een grote hoofdsteun en de banden zijn gewoon geniaal. Het stoplicht-systeem voor het vastzetten van de banden is ook erg handig. Al met al een goede kopen.

 

  • Ik kocht deze autostoel voor mijn zoon en hield er meteen van en mijn zoon nog veel meer zelfs! Het is erg comfortabel voor hem dat hij direct in slaap valt zodra wij wegrijden. Het is gemakkelijk te monteren en voelt veilig om het autostoeltje in mijn auto te hebben. Het is geweldig om hem recht in de stoel te zetten zonder te draaien met het harnas en het te verplaatsen. Ik zou dit autostoeltje zeker aanbevelen. Het lijkt misschien wat prijzig maar persoonlijk kan ik niet een prijs op de veiligheid van mijn zoon zetten.

 

  • Na een Maxi Cosi Cabriofix wisten we dat de volgendeautostoel een Maxi Cosi Priori XP of een Maxi Cosi Tobi zou worden. Ik had meerdere recensies gelezen en was in een echt dilemma om welk autostoeltje te kopen. Ik las dat de Priori XP een beter ligging had dan de Tobi voor het slapen wat weer belangrijk is voor de lange reizen. Ik heb allebei de stoeltjes in mijn auto getest en ze leken beide hetzelfde. Echter vond ik dat de Tobi wat makkelijker in en uit de auto is te verplaatsen wat wel handig zou zijn aangezien we twee auto’s gebruiken. Over het geheel genomen heeft het een goede pasvorm, zeer veilig en ons kind kijkt gezellig naar voren.
Share Button