De Bloom Nano is een kinderstoel met een Europees uiterlijk en een gaaf opvouwbaar design. Dit is een ideale stoel voor als je niet veel ruimte in huis heb om de bloom kinderstoel nano toch makkelijk op te bergen. Door het unieke vouwontwerp is de stoel uitermate ruimte besparend. De stoel heeft een leatherette zitje. De Nano Bloom kinderstoel is inclusief een tafel die verstelbaar is en een vijfpunts veiligheidsgordel. De is stoel is geschikt voor kinderen van ongeveer zes maanden tot ongeveer drie jaar.

De stoel is makkelijk aan een tafel aan te schuiven. De opstaande rand voorkomt het knoeien van uw baby. Deze is ook verwijderbaar en bestendig voor een vaatwasmachine. De vijfpunts veiligheidsgordel die er bij zit heeft schouderbanden die verstelbaar zijn. De Leatherette bekleding is beschikbaar in de volgende kleuren:

– Coconut White
– Gala Green
– Harvest Orange
– Henna Brown
– Midnight Black
– Rock Red

De voetensteun is ook verstelbaar zodat uw baby altijd goed in de stoel kunt zitten. De stoel is plat opvouwbaar en een lichtgewicht waardoor deze makkelijk te verplaatsen is. Het is een Funky stoel waarbij de lederen hoe gemakkelijk is schoon te vegen.

Specificaties:

– De stoel is geschikt voor kinderen van zes maanden tot drie jaar.
– Het nettogewicht van de bloom nano is 5,5 kilogram.
– De stoel i geproduceerd volgens de internationale veiligheidsnormen en standaarden.

Share Button