De Chicco kinderstoel Jazzy Rood is een handig, licht en functioneel product met een uniek design. De Chicco Kinderstoel Jazzy is erg compact én ultralicht. De kinderstoel Jazzy is demonteerbaar en daardoor erg makkelijk in de auto mee te nemen. De afneembare bekleding is gemakkelijk schoon te maken. Geschikt voor kinderen tussen de 6 maanden en 3 jaar, tot een gewicht van maximaal 15 kg. De rugleuning kan versteld worden in 3 verschillende standen. Met vijfpunts harnass veiligheidsgordel, en tussenbeenstuk tegen het wegglijden.

Onlangs gekocht aangezien we iets nodig hadden dat je kan invouwen, netjes weg kan zetten en eenvoudig is te reinigen. De Jazzy is groot. Verstelbare hoeken in de zitting en de lade is vele instellingen, zodat u kunt het zo dicht of zo ver als nodig is kan zetten. Het is ook een geweldig grote lade – meer ruimte om het voedsel niet op de grond te laten vallen. De zitting is gemakkelijk te reinigen – niet al te veel hoeken en gaten om dingen achter te laten. Het is gemakkelijk op te vouwen en weg te zetten.

We wonen in een klein appartement waren we op zoek naar iets dat kan worden weggeklapt wanneer deze niet in gebruik is en niet te dik of met functies die we toch niet gebruiken. We twijfelde tussen deze Chicco Jazzy en een ikea stoeltje, maar de IKEA-stoel kon niet worden ingeklapt en zou dus onhandig voor bij ons appartement zijn en kozen dus de Chicco Jazzy. De lade is eenvoudig te verwijderen voor reiniging en de stoel is gemakkelijk te reinigen en te vouwen.

Share Button