chicco deluxe gym babygymDe Chicco Babygym is een toestel dat de coördinatie van uw kind zal bevorderen en tevens ook de motorische vaardigheden door middel van de lichten en vrolijke geluidjes en de kleuren die hij of zij ziet.

De Chicco Babygym heeft 2 verschillende fases voor uw kind. 1 daarvan is het spelen op de rug vanaf drie maanden. Door het bewegen van de benen en armen raakt uw kindje de verschillende speeltjes aan waar geluidjes vanaf komen. Dit zal uw kind leuk en interessant vinden. Zo’n twee maanden later als uw kind een leeftijd heeft van 5 a 6 maanden kan die op zijn of haar buik gaan liggen. Door weer met de benen en armen te bewegen zullen weer meerdere spieren worden ontwikkelt om de groei van uw kind niet achter te houden. Uw kind zal met de Chicco Babygym een fijne leerzame tijd beleven door alle kleurtjes, geluidjes en de speeltjes.

Doordat een mp3 speler kan worden aangesloten bepaalt u zelf naar wat uw kindje luistert.

Chicco Babygym Deluxe kan ook staand gebruikt worden waardoor u langer plezier er van kan hebben. Er is een tafel die in de hoogte te verstellen is. Het activiteiten paneel kan worden omgetoverd tot een keyboard met andere leuke geluiden en kleuren.

Share Button