Een paar voorbeelden van het speelgoed:

Deze schommelauto groeit met je kind mee. Deze auto kan als eerst voor een schommel gebruikt worden, vervolgens om te duwen en daarna ook nog eens is de auto er om uw kind om vroege leeftijd te laten rijden. Er zit een dashboard bij die geluiden maakt (ook activiteiten zitten er op het dashboard).

De videotelefoon is leuk voor uw kindje. Deze ziet dan verschillende afbeeldingen op het scherm. Er zitten ook verschillende geluiden op en meerdere melodie├źn. Er zit ook een hanger bij.

Voor veel plezier gebruikt u de sprekende tafel. Hier zitten elektronische activiteiten en ook nog eens twee verschillende talen. Naast Nederlands kunt uw kindje ook Franse woorden leren. Het educatieve gedeelte leert uw kindje onder andere nummers en het alfabet samen met leuke figuren en melodie├źn. Uw kindje leert ook verschillende geluiden kennen bij het muziek gedeelte. Er zitten tafelpoten bij maar die kunnen ook weggehaald worden zodat er ook in de auto of gewoon op de grond gespeeld kan worden.

Vanaf twaalf maanden en inclusief drie AA batterijen

Deze schitterende babygym zal de motorische vaardigheden stimuleren van uw kind door de kleurtjes, geluidjes en de lichten die er op zitten.

Er zijn 3 verschillende manieren waarop de Gym gebruikt kan worden. Dit is staand, op de rug of zitten waardoor je er lang van deze babygym kunt genieten.

Share Button