Stokke Tripp Trapp kinderstoel

tripp trapp stoel verstelbaarOp zoek naar een kinderstoel die ‘meegroeit’ met uw kind? De Stokke Tripp Trapp kinderstoel is dan precies wat u zoekt. Het vindingrijke product is na de introductie in 1972 door Peter Opsvik nog steeds razend populair en dat is niet zonder reden. De trip trap stoel past zo aan de eetkamertafel om met het hele gezin gezellig bij elkaar te zitten. Uw kindje heeft er ook veel profijt van door zich op een natuurlijke manier aan tafel te ontwikkelen. Communiceren met uw zoon of dochter is nog nooit ze eenvoudig geweest met de Stokke kinderstoel.

Maar hoe groeit de Stokke Tripp Trapp stoel dan mee vraagt u zich af? De kinderstoel heeft een ontwerp dat ergonomisch en intelligent is. Het zitvlak en de voetenplank zijn verstelbaar. De constructie is zelfs zo sterk dat u er zelf ook van kunt genieten om er op te zitten (tot 85 KG).

Oke, nu wat meer naar de trip trap kinderstoel verdiepen. Het is een klassiek en stijlvol design die eigenlijk in elk interieur volstaat. Het kinderzitje is ook nog eens in vele kleuren verkrijgbaar.

trip trap kinderstoel veel kleuren

De kinderstoel is als zitje en voor de voeten aanpasbaar waardoor die niet alleen voor alle leeftijden geschikt is maar ook voor de smalle kinderen met lange benen of stevige kinderen met korte benen. Door de voetsteun wordt de stabiliteit gegarandeerd voor de veiligheid en het comfort voor uw kind. Het is gemaakt van beukenhout uit Europa wat een stevige constructie geeft. Echter de comfort en veiligheid is er tot 85 kilogram.

stokke kinderstoel alle leeftijden

Om extra veiligheid en stabiliteit te geven zijn er Tripp Trapp verlengde glijders te bestellen. Dit voorkomt dat de stoel naar achter glijdt als uw kindje druk bezig is. De Tripp Trapp kinderstoel is ook gemakkelijk schoon te maken, geen onhandige diepe hoekjes waar je niet bij zou kunnen komen. Als er nattigheid op de stoel komt snel droog maken met een doek. Vocht kan namelijk scheurtjes in het hout veroorzaken. Wel zo hygiënisch. De lak die is gebruikt voor het afwerken van het kinderstoeltje is op waterbasis. Er komen geen schadelijke stoffen vrij.

Adviesprijzen

Newbornset: 129 euro
Babyset: 59 euro
Stoel: 259 euro
Stoel incl. babyset: 309 euro (sommige modellen 259 euro)
Stoel incl. newborn set: 309 euro (sommige modellen 259 euro)

Technische specificatie Tripp Trapp:

Garantie 3 jaren fabrieksgarantie (Aanvullende garantie: 7 jaar bij registreren product)
Merk Stokke®
Model – Type Tripp Trapp™
Afmetingen maximaal Lengte/diepte: 49 cm, Breedte: 46 cm, Hoogte: 79 cm
Gewicht 6.471 kg
Maximaal draaggewicht 130 kg
Design Peter Opsvik
Inklapbaar Nee
Materiaal Beukenhout
Geschikt voor leeftijd Vanaf geboorte (incombinatie met NewBorn Set en Baby Set

Accessoires trip trap kinderstoel

Stokke Tripp Trapp Newborn Set

stokke tripp trapp newborn set
De kinderstoel is zelfs voor de pasgeboren kindje te gebruiken. Dit zal dan wel in combinatie met de accessoire moeten komen genaamd de ‘Newborn‘ set. Zo kan ook uw baby bij de hele familie aan tafel zitten. Er kan dan oogcontact gemaakt worden samen met bekende geluiden aan tafel als er gegeten wordt. Voor dit product is er een ook beige textielset en het veiligheidsharnas en ook speelgoedhanger zijn makkelijk te vervangen.

Newborn Set Video

Stokke Tripp Trapp Babyset

stokke tripp trapp babyset De Stokke Tripp Trapp Babyset komt nadat u baby de Newborn set is uitgegroeid. Dit zal ongeveer na een periode van zo’n 6 maanden na de geboorte zijn. Dit is het moment wanneer uw kindje rechtop kunt gaan zitten en toe is aan de volgende stap. Wat is de BabySet precies? Het heeft een rugleuning die verhoogd is. Ook is er een steunrail voor de baby zodat uw kindje niet voorover kan vallen. Een extra product om het verplaatsen van de kinderstoel tegen te gaan zijn de verlengde glijders aan de onderkant van de stoel. Kinderen zullen het zitje met ongeveer 36 maanden ontgroeien. De babyset is er in verschillende kleuren zodat het altijd een match is met uw kinderstoel. De huidige babysets passen niet op modellen die geproduceerd zijn voor mei 2003.

Stokke Tripp Trapp kussens

Er zijn leuke kussens om het comfort van uw kindje te vergroten. Ze zijn lekker zacht en er zijn zo’n 7 verschillende mooie designs om het op te vrolijken. De gewatteerde kussens mogen in de wasmachine tot 40 graden.

stokke tripp trapp kussens

Stokke Tripp Trapp Overige Accessoires

Handige maar ook leuke artikelen zijn er als accessoires. Het tafelblad is een leuke manier voor uw kind om interactief bezig te zijn om vele leerzame spelletjes te spelen. Door middel van zuignappen blijft het blad goed op positie op de tafel liggen. Het is tevens gemakkelijk met een doek schoon te maken. Een ander handig product is het eetblad voor de V2 babyset. Handig voor als er wat meer ruimte op tafel nodig is en uw kind alles binnen handbereik wilt hebben. Ook weer makkelijk en snel schoon te maken. Er wordt aangeraden om het tuigje wel om te doen. Het tuigje is extra bij te bestellen net zoals de bevestigingsbeugels. Voornamelijk voor de Newborn en de Babyset zijn de verlengde glijders om het glijden van de stoel tegen te gaan. Deze zijn er in het beige en in het zwart.

trip trap stoel tafelblad tuigje verlengde glijders

Video Stokke Tripp Trapp

Gecertificeerd door JPMA

De Stokke Tripp Trapp stoel is door JPMA gecertificeerd. Dit betekent dat het aan alle veiligheidsnormen van de ASTM voldoen. Het zal dan ook niet als een verrassing komen dat de stoelen worden ontworpen en geproduceerd met de grootste veiligheid. De producten voor de trip trap kinderstoel zijn ethisch vervaardigd en van de beste kwaliteit. Er word gestreefd naar de meest veilige en ergonomische kinderstoelen waarbij ze mee kunnen groeien.

Ervaringen

  • januari 2020: dit is echt de meest perfecte kiniderstoel. Het is onze tweede Stokke Tripp Trapp stoel. De kinderstoel is makkelijk om te verplaatsen maar staat toch stevig. Tevens ziet het er veel mooier uit in huis vergeleken met een plastic variant.
  • december 2019: Gemakkelijk in montage en stevige kinderstoel. Ook erg ideaal om onder onze tafel te schuiven. We vinden het wel lastig om de voetensteun te verplaatsen.

Nieuws

  • De directeur van het Noorse bedrijf Stokke gaat stoppen. De nieuwe directeur komt van het merk speelgoedmerk Lego.
Share Button
Scroll naar boven