Stokke kinderstoel ervaringen 3

We hadden de kans om een tripp trapp kinderstoel te gebruiken voor mijn dochter toen ze 18 maanden oud was tijdens een bezoek bij mijn zus. We vonden een goede stoel voor ons kindje zodat we online zijn gaan kijken voor de beste prijs. Deze is eigenlijk overal nagenoeg hetzelfde. We vonden het echter wel wat duurder dan andere alternatieven die we in ons hoofd hadden waardoor we er toch over twijfelde. Toch hebben we het gedaan en dat is ook een van onze beste aankopen voor onze dochter tot nu toe en zijn er erg blij mee.

De stoel is zeer stevig gebouwd en goed ontworpen stoel. Het was gemakkelijk in elkaar te zetten en eenmaal samen is het solide. Het zou in ieder geval niet zomaar om kunnen vallen. Mijn dochter (nu 2,5 jaar oud) houdt van duwen en trekken aan de tafel om zichzelf zo te krijgen zodat ze een goede afstand van de tafel heeft. Door de verlengde glijders blijft de trip trap kinderstoel keurig op zijn plek staan.

We zijn niet een grote fan van het ontwerp van de veiligheidsgordel aangezien we het vaak recht moeten zetten maar het is het kleine ergernis in mijn mening.

Share Button
Scroll naar boven