Kinderwagens

Haal het beste wandelwagen voor je baby, je budget en je levensstijl door het kennen van de kinderwagen valkuilen. De beste kinderwagens zijn gemakkelijk in gebruik voor een wandeling in het park en zal niet vol zitten met vervelende of frustrerend functies. Zoek uit welke kinderwagen, reissysteem of een wandelwagen echt de moeite waard is om geld aan uit te geven.

Wat kost een kinderwagen?

Je kan minder dan 100 euro uitgeven of meer dan 1000 voor een kinderwagen. Echter zal een bekende naam en chique stoffen niet altijd betekenen dat het ideaal is om mee te rijden. Met kinderwagens van slechts een paar honderd euro kan je een goede wagen aanschaffen.

kinderwagens

Beste baby kinderwagen of buggy voor de pasgeboren

Niet alle wandelwagens zijn geschikt voor pasgeborenen. Voordat je je zinnen gezet hebt op een Bugaboo of een Joolz, ontdek alles wat je moet weten over de baby kinderwagens. Pasgeborenen kunnen niet op hun eigen gewicht steunen als ze zo klein zijn, dus er zijn verschillende behoeften van oudere baby’s en peuters. De drie beste mogelijkheden voor een pasgeborene zijn:

  • Van de geboorte: Dit is een kinderwagen stoel die versteld staat tot 150 ° of meer
  • Kinderwagen-formaat: Sommige kinderwagen zitjes kunnen converteren naar een kinderwagen formaat door het losmaken of het uitpakken van de stoffen
  • Reiswieg: Het is het beste voor de baby tijdens het slapen om op een stevige horizontale ondergrond te liggen. Dus als je verwacht om de wagen te gebruiken met langere dutjes overdag, of hele middagen in het park, zorg dan dat je een reiswieg kan meenemen. De meeste wandelwagens komen met een reiswieg optie, bevestigd noch recht op de stoel of door adapters.

Het is het beste om te wachten tot de baby ongeveer zes maanden oud is, of wanneer ze beginnen te zitten op hun eigen, voordat je een wandelwagenzitje gebruikt in de meest verticale stand.

Wat maakt een goede baby kinderwagen of buggy?

Kleine probleempjes en frustraties zullen vreselijk vervelend zijn wanneer je de kinderwagen op een dagelijkse basis gebruikt, dus het kiezen van de juiste is van essentieel belang. Voordat je geld gaat uitgeven, lees hieronder onze tips om een ​​miskoop te voorkomen:

Omkeerbare zitplaats Veel ouders willen hun baby naar zich toe hebben om oogcontact te onderhouden, dus een omkeerbare stoel is een goede eigenschap. Dit betekent dat je de keuze hebt om ze onder direct toezicht te houden terwijl ze jong zijn, om ze vervolgens te confronteren met de buiten kan als ze ouder zijn.

Verstelbare handgrepen In staat zijn om de hoogte van het stuur gemakkelijk aan te passen zal het veel meer comfortabel kunnen zijn bij het duwen, vooral als je een andere hoogte wilt als iemand anders met de kinderwagen.

Grootte Ouders vertellen vaak hoe groter het boodschappenmandje, hoe beter, dus een grote bruikbare ruimte onder de kinderwagen, met grote stevige zijkanten, en een goede toegang, zelfs wanneer de stoel wordt versteld het de moeite waard is om naar op zoek te gaan. Extra opbergvakken rond de kinderwagen zijn ook nuttig.

Kussens Kinderwagens die komen met extra vulling, zoals een hoofdsteun, zal helpen om je baby gesteund en knus in hun nieuwe kinderwagen te liggen.

Opvouwen Een eenvoudig te bedienen klapmechanisme is essentieel. Ja zal het vouwen van de kinderwagen dag in dag uit meemaken, dus houdt er rekening mee voordat je koopt. Vele wandelwagens beweren met één hand te kunnen vouwen, maar niet alle leveren op deze belofte.

Rempedalen Grote pedalen, duidelijk gemarkeerd, die gemakkelijk toe te passen en effectief zijn. Kijk voor de remmen waar op kan worden gedrukt zonder geschraapt tenen of schoenen te krijgen.

Grootte en vorm Omvangrijke en zware kinderwagens kunnen moeilijk zijn om te duwen, dragen en in het algemeen te manoeuvreren. Een goede kinderwagen kan groot zijn zonder moeilijk te gebruiken.

Universeel reissysteem Alle voordelen van een kinderwagen met de optie om een ​​autostoeltje op te zetten. Reis-systeem, dat kan worden gebruikt met een groep 0 of een groep 0+ autostoel, zijn een goede keuze voor gewone auto gebruikers, als je je baby kan overbrengen van kinderwagen tot auto zonder dat ze wakker worden. Houdt wel in gedachten met de huidige veiligheidsaanbevelingen dat baby’s niet voor lange duur in hun autozitje mogen liggen.

Share Button
Scroll naar boven